• vakantiepark-weerterbergen
  • weerterbergen
  • bungalow-weerterbergen

Bungalowpark Roompot Weerterbergen

Bungalowpark Weerterbergen ligt een hele mooie mooie bosrijke omgeving. Wat dacht je van ‘s morgens lekker rustig wakker worden met het geluid van fluitende vogeltjes als wekker?  Het deels autovrije vakantiepark ligt te midden van een uitgestrekt natuurgebied en biedt hiermee volop mogelijkheden voor leuke uitstapjes!

Faciliteiten bungalowpark Roompot Weerterbergen

Op bungalowpark Roompot Weerterbergen verblijf je in een leuk eenvoudig vakantiehuisje die voorzien is van alle gemakken. Het is zelfs mogelijk om te verblijven in een vakantiehuisje aan het water met een eigen steiger en roeiboot. Uniek op het vakantiepark is het vakantiedialysecentrum.

Op vakantiepark Weerterbergen is er ontzettend veel te beleven. Zo heeft het vakantiepark een mooi subtropisch zwembad met een baby-peuter en kleuterbad en wanneer het zonnetje schijnt kun je ook fijn baantjes trekken in het buitenbad. Koos Konijn verzorgd in de vakantieperiode de activiteiten voor de kleinste gasten. Daarnaast zijn er op het vakantiepark speeltuinen, sportvelden, bowlingbanen, tennisbanen, een poolbiljart, chillzone en trampoline te vinden. En wat dacht je van een potje Glow in the dark minigolf? Op het meer van vakantiepark Roompot Weerterbergen kun je erop uit met een waterfiets of kano. Ook mag er hier gevist worden!

Heb je zin in een gezellig etentje of een snelle hap? Met een eigen pannenkoekenrestaurant, pizzeria, buffetrestaurant en snackbar is er ook volop keuze aan eetgelegenheden op het vakantiepark.

Wat is er te doen in de buurt van bungalowpark Weerterbergen?

Roompot Weerterbergen ligt te midden van bossen, heide en vennen. Voor fietsers en wandelaars is het hier heerlijk vertoeven. Op fietsafstand ligt ook de Limburgse plaats Weert. Voor paarden liefhebbers is er een manage aan de overkant van het park. Voor een leuk dagje uit met de kinderen zijn er leuke attractieparken in de buurt! Voor een dagje shoppen kun je bijvoorbeeld terecht in de leuke steden Eindhoven en Roermond.

Boek nu