• vakantiepark

Vakantiepark de Vossemeren Limburg

Op Center Parcs de Vossemeren vind je alles voor een fijne vakantie. Het vakantiepark is gelegen in België in het plaatsje Lommel. Center Parcs de Vossemeren ligt middenin de mooie natuur van de Belgische Kempen waar je mooie wandel- en fietstochten kan maken.

Faciliteiten vakantiepark de Vossemeren Limburg

Op Center Parcs de Vossemeren kun je terecht voor ontspanning maar ook voor een heleboel actieve activiteiten. Het vakantiepark is een ideale bestemming voor een vakantie met kinderen. Neem een duik in het subtropisch zwembad Aquamundo en probeer de verschillende glijbanen en de wildwaterbaan. Nieuw is de mega glijbaan waar je met wel 30 km per uur vanaf roetsjt!

Voor de kinderen is er de Discovery Bay, hier kunnen de kleine ontdekkingsreizigers op avontuur, op zoek naar de schat en hier zullen zich uren vermaken met het spelen op de touwladders en met waterkanonnen. Ben je zelf ook wel toe aan wat ontspanning? Ga dan lekker een middagje naar het Health & Beauty Center Nature & Spa. Zeker weten dat je weer hierna weer helemaal zen bent!

Ook als je van watersporten houdt zit je hier goed! Bij het Surf & Fun center is er voor waterratten genoeg te beleven. Surfen, wakeboarden waterfietsen, banaanvaren of wat dacht je van waterskiën op de waterskibaan? Het kan hier allemaal!

Voor lekker eten kun je terecht bij één van de vijf restaurants op het vakantiepark. Mocht je zelf willen koken in je bungalow, dan kun je voor je boodschappen ook terecht bij de supermarkt op het park.

Wat er te doen in de buurt van vakantiepark de Vossemeren?

Lekker een dagje de natuur in? In de uitgestrekte bossen van de Belgische Kempen vind je een heleboel mooie fiets- en wandelroutes. Of heb je zin in een middagje winkelen? Dan kun je terecht in bijvoorbeeld Eindhoven en Hasselt en mocht je er iets verder op uit willen, dan zijn Antwerpen of Maastricht ook hele leuke opties. Voor een dagje uit met de kids kun je bijvoorbeeld naar Plopsa Indoor in Hasselt, garant voor uren speelplezier en een leuke activiteit bij slecht weer!

Boek nu