Vakantiepark Hogenboom Bungalowpark Schin op Geul

Bungalowpark Schin op Geul ligt centraal in Zuid-Limburg. Dit maakt vakantiepark Schin op Geul uitermate geschikt om het Zuid Limburgse heuvelland te verkennen. Wandelaars en fietsliefhebbers kunnen hun hart hier ophalen, de omgeving is bijzonder goed geschikt voor lange wandeltochten en ontdekkingstochten op de fiets. Verspreid door de regio vind je gemarkeerde wandelroutes die je het unieke karakter van de omgeving laten zien. Al fietsend rijd je langs de prachtige groene heuvels en vind je het ene na het andere kapelletje en kruisbeeld terwijl je kan genieten van de schitterende uitzichten.

Faciliteiten Hogenboom Bungalowpark Schin op Geul

Op vakantiepark Schin op Geul valt veel te beleven voor jong en oud. Verblijf je op bungalowpark Schin op Geul? Dan mag jij met je hele gezin als gast gratis gebruik maken van het subtropische zwemparadijs in Gulpen. De kinderen kunnen zich hier urenlang uitleven in de kronkelende wildwaterbaan, op de 92 meter lange glijbaan met licht- en lasereffecten. Ook is er een golfslagbad en voor de allerkleinsten een piratenschip waar ze lekker kunnen spelen. Bij slecht weer kun je de kinderen ook loslaten in de grote indoor speeltuin met klim- en speeltoestellen voor kinderen geschikt tot 12 jaar. Het speelparadijs is ingericht met verschillende glijbanen en een ballenbak. Er kan naar hartenlust worden geklommen en geklauterd. Voor de allerkleinsten is er een aparte speelhoek ingericht. Dat vakantiepark Schin op Geul uitstekend geschikt is voor gezinnen met kinderen is duidelijk, er is ook een kinderanimatie aanwezig. Liever iets actiefs doen met zijn allen? Ga een lekker potje bowlen op één van de zes bowlingbanen. Ook kan je bij vakantiepark Schin op Geul een fiets huren om de prachtige omgeving van de Limburgse heuvellanden te gaan verkennen.

Wat is er te doen in de buurt van Hoogenboom Bungalowpark Schin op Geul

In de omgeving van Schin op Geul is van alles te beleven. Op 4 kilometer afstand ligt de bekendste toeristische trekpleister van de omgeving: het karakteristieke mergelstadje Valkenburg aan de Geul. Je kan in Valkenburg ook de Kasteelruïnes bezoeken, leuk om met de kinderen te doen! Of ga een dag naar Maastricht. Geniet van het bourgondische leven in de hoofdstad van Limburg. De sfeer van 20 eeuwen historie is bijna tastbaar aanwezig in de oude typische binnenstad. Cultuur en historie, winkelen en lekker eten. Een dag in Maastricht is voor ieder wat wils! Net over de Duitse grens ligt de stad Aken. Aken staat bekend om haar bruisende stadsleven. Terwijl je door de stad loopt kruisen historische pleinen, gezellige straten, imposante bouwwerken zoals de Dom en prachtige fonteinen steeds weer uw pad. Aken is tevens de winkelstad bij uitstek.

Boek nu