Op vakantie naar Tsjechië? Een goede keuze! Tijdens je vakantie naar Tsjechië kun je genieten van een prachtige natuur, historie en cultuur en dat ook nog voor een aangenaam prijstarief.

Stedentrip Praag tijdens je vakantie in Tsjechië

Ontdek tijdens je vakantie in Tsjechië de stad van de honderd torens, bezoek de sprookjesachtige stad Praag aan de rivier de Molau. Een bungalow op een vakantiepark in of rondom Praag is een ideaal startpunt om deze waanzinnig mooie stad te ontdekken.

Praag is één van de oudste steden van Europa en heeft een heleboel mooie historische gebouwen, sfeervolle pleinen en imponerende kerken en burchten. Ook staat Praag bekend om haar Vltavabruggen, maar liefst 15 bruggen over de Moldau verbinden de oude stad Stare Mesto met Malá Straná. Niet zonder reden staat het historische centrum van Praag op de UNESCO werelderfgoedlijst.

Tsjechië is een ideale bestemming voor zowel
de zomervakantie als wintersport!

Maar liefst 12 Tsjechische plaatsen staan op de UNESCO werelderfgoedlijst, misschien iets te veel om ze allemaal af te gaan tijdens je vakantie maar genoeg te zien dus voor de cultuurliefhebber. Naast de enorme rijkdom aan cultuur en historie die het land beschikt zijn er ook volop sportieve activiteiten te doen. Zo kun je lekker gaan fietsen en wandelen door de mooie natuur, bijvoorbeeld door het Boheemse Woud. Ook zijn er tal van watersportmogelijkheden zoals zeilen en kajakken. In de winter kun je hier ook heel mooi wintersporten, een geliefde wintersportbestemming is het Reuzengebergte.

Bungalow vakantie in Moravië, ideaal voor een veelzijdige vakantie!

Deze regio in Tsjechië is echt een aanrader om te gaan ontdekken. Een bungalow op een vakantiepark in Moravië is een prima uitgangspunt om de pittoreske dorpjes, burchten en sprookjesachtige kastelen te gaan verkennen. Deze worden omgeven door een prachtige natuur van bergen, bossen, weiden en rivieren. Breng een bezoekje aan de historische stad Brno of kleinere historische stadjes Telc of Olomouc. Ook kun je in Moravië terecht voor een ontspannen kuurbehandeling in bijvoorbeeld Karlova, Jesnik of Studanka. Geniet heerlijk vanuit je bungalow met een wijntje van de cultuur en mooie natuur die deze regio te bieden heeft!

Ontdek Tsjechië, het is een ideale bestemming voor een veelzijdige vakantie!