Om er even tussenuit te gaan ben je voor een vakantie naar Duitsland aan het juiste adres. De meest plekken in Duitsland zijn bijzonder goed te bereiken met zowel eigen auto als het openbaar vervoer. Je bent er zo en je kan daarom lekker snel van je vakantie in Duitsland gaan genieten!

Duitsland beschikt over prachtige plekken vol groen waar je vakantie kan vieren op één van de vele vakantieparken. De meeste vakantieparken in Duitsland beschikken over veel faciliteiten, dit maakt een vakantie naar Duitsland geschikt voor jong en oud! Vanuit je vakantiebungalow in Duitsland kan je gaan genieten van de Duitse gezelligheid. Bratwurst mit Sauerkraut, Sachtertorten, grote pullen met bier, Lederhosen en natuurlijk de populaire bier- en wijnfeesten zoals Oktoberfest! Maar daarnaast is er nog veel meer te doen en te zien in Duitsland. Geniet van prachtige wandeltochten langs de Rijn of maak een boottocht over de Rijn. Verken de verschillende sfeervolle dorpjes met de vakwerkhuizen, Weinstuben en in de winter met traditionele kerstmarkten. Alles is mogelijk in Duitsland! Hippe steden zoals Hamburg en Berlijn tot aan knusse dorpjes en prachtige natuur in het Zwarte Woud.

Wil je Duitsland op en top beleven samen met je partner? Voor een romantische vakantie ben je ook in Duitsland aan het juiste adres! Rijd een deel van de 350 kilometer lange Romantische Route van Beieren tot de Duitse Alphen. Verken betoverende burchten, sprookjesachtige kastelen, pittoreske wijndorpjes en dromerige landschappen. Laat je verrassen door dit veelzijdige land!

Vanuit het vakantiepark in Duitsland beleef je pas echt de Duitse cultuur!

In de hippe Duitse steden is volop cultureel aanbod! Een vakantiebungalow in de buurt van Berlijn is een perfecte uitvalsbasis om deze historische, bruisende en hippe stad te ontdekken. Bewonder de architectuur van de stad en bezoek de historische bezienswaardigheden zoals de overblijfselen van de muur, Kurfürstendamm, de Gedächtniskirche en Potsdammer Platz. In Beieren maak je een stedenstrip naar München en in het Noorden van Duitsland kan je de moderne stad Hamburg bezoeken. Of ga een dag naar Keulen, een oud Romeinse stad boordevol historie! Waar je ook heen gaat in Duitsland, op een vakantiebungalow in een vakantiepark zit je altijd goed!

Vakantie naar Duitsland vanuit een knus vakantiepark!

Huur een bungalow in Duitsland om de verschillende en diverse landschappen van dit land te gaan verkennen. Rivierlandschappen met veel groen, uitgerekte wijngaarden en indrukwekkende berggebieden. Ga fietsen, een dagje wandelen of pak de auto of motor en maak mooie tochten door de Duitse natuur en snuif de Duitse cultuur op. Ga bijvoorbeeld naar de Eifel, waar je heerlijk kan wandelen of fietsen door verrassend mooi landschap: van glooiende groene velden tot dichtbeboste heuvels en diepe beekdalen. Of ga de kratermeren van de Vulkaaneifel verkennen en bezoek de pittoreske dorpjes die hier liggen.

Of ga tijdens je vakantie op een vakantiepark in Duitsland naar de Moezel, een rivier die slingert langs knusse dorpjes en met wijngaarden bedekte hellingen. Ken je Trier al? De oudste stad van Duitsland met haar Romeinse stadspoort. Ook de historische stadscentra van Cochem en Bernkastel zijn populaire plaatsjes om te verkennen. Een vakantie in Duitsland heeft zó veel te bieden.

Ook in het zuiden van Duitsland is veel te beleven. Ga op avontuur in het Zwarte Woud. Elke wandelaar kan zich hier hele dagen vermaken door de romantische dalen, sparren- en dennenbossen, bergen en ravijnen, meren en watervallen. Ook in het zuiden van Duitsland liggen genoeg bungalows en vakantieparken om te genieten van een heerlijke vakantie naar Duitsland!

Alle aanbiedingen Vakantie naar Duitsland