strandtent-nederland

Michiel Geen reacties

5x leuke strandtenten in Nederland

Yes het kwik blijft dit weekend nog op heerlijke zomerse temperaturen. Twijfel niet en trek je zwembroek of bikini aan en ga erop uit richting het strand. Aan de Nederlandse kust liggen vele badplaatsen met leuke strandtenten. Wij hebben vast de leukste strandtenten in Nederland voor je uitgezocht!

1. Strandtent Aloha Wijk aan Zee

Bij strandtent Aloha hangt een heel relaxed sfeertje en ligt bij de Noordpier. Hier bij het strand zul je veel watersporters tegenkomen. Daarmee is Aloha een ideale uitvalsbasis voor golfsurfers, kiters en windsurfers, maar natuurlijk ook voor ieder ander een fijne plek om even lekker een hapje te eten en van het zonnetje te genieten.

2. Woodstock 69 Bloemendaal aan Zee

In deze mooie kleurrijke bedoeling waan je je echt even helemaal in vakantiesferen. Hier kun je echt prima een dagje vertoeven en in het weekend organiseren ze ook vaak nog hele leuke feestjes mocht je nog even door willen gaan!

3. Strandtent Ubuntu beach Zandvoort

Nog zo’n fijne plek aan het strand en ideaal wanneer je bijvoorbeeld uit de randstad met het OV richting het strand komt. Lekker eten, gezellige sfeer en natuurlijk een mooi uitzicht op het strand.

 

4. Strandtent Paal 17 Texel

Maak je de overtocht naar dit leuke waddeneiland, breng dan zeker een bezoekje aan Paal 17. De burgers daar zijn echt om te smullen en hier geniet je  van een geweldig uitzicht over de Noordzee.

 

5. Beachhouse 25 in Breskens

Hier in het Zeeuwse Breskens kom je bij Beachhouse 25 echt helemaal tot rust. Met zo’n ontspannen sfeer voelt het als je een dagje van het strand komt alsof je twee weken vakantie hebt gehad!

strandtent-breskens-beachouse

Foto: Beachhouse 25

Enjoy the weekend!

Tags

Ook leuk om te lezen

Bospop 2017 – 8 en 9 juli in Weert

bospop vakantiepark weerterbergen

Het gezelligste pop rock festival van Nederland, Bospop vindt dit jaar plaats op 8 en 9 juli en vakantiepark Weerterbergen heeft een speciaal Bospop-arrangement (meer…)

Lees meer

Bezienswaardigheden in Nederland: wat je echt gezien moet hebben!

Nederland is een vrij compact land waar veel bezienswaardigheden zijn en veel te doen is. Zo zijn er oude historische binnensteden, fraaie staaltjes van architectuur, een groot aantal musea die meer dan de moeite waard zijn en attracties (meer…)

Lees meer

Lekker uitwaaien op de wadden!

Voor strand hoef je niet naar het buitenland! Nederland heeft een prachtige kustlijn waar je kan uitwaaien, maar heb je al eens gedacht aan een vakantie op de Waddeneilanden? Een uniek stukje natuur waar veel te beleven en te zien valt. (meer…)

Lees meer