bospop vakantiepark weerterbergen

Michiel Geen reacties

Bospop 2017 – 8 en 9 juli in Weert

Het gezelligste pop rock festival van Nederland, Bospop vindt dit jaar plaats op 8 en 9 juli en vakantiepark Weerterbergen heeft een speciaal Bospop-arrangement

Dit jaar komen onder onder andere Doe Maar, Beth Hart, Anastacia en Anouk optreden en hiermee belooft het ook dit jaar in Weert weer een groots muziekspektakel te worden. Heb je geen zin om na een lekker dagje feesten nog naar huis te rijden? Blijf dan lekker slapen op vakantiepark Weerterbergen, op slechts 6 km van het festivalterrein. Tickets bestel je eenvoudig bij je arrangement en ook nog eens voordelig! Op de dagkaarten ontvang je € 5,- korting en bovendien betaal je geen servicekosten.

Boek het speciale Bospop-arrangement vanaf € 330,-*:

  • een verblijf in een 4- of 6-persoons bungalow
  • een overheerlijk Bospopbuffet op vrijdagavond
  • toeristenbelasting

Bekijk nu

 

*De arrangementsprijs is op basis van 2 personen. Extra personen betalen slechts € 30,- p.p. extra.

Tags

Ook leuk om te lezen

5x leuke strandtenten in Nederland

strandtent-nederland

Yes het kwik blijft dit weekend nog op heerlijke zomerse temperaturen. Twijfel niet en trek je zwembroek of bikini aan en ga erop uit richting het strand. Aan de Nederlandse kust liggen vele badplaatsen met leuke strandtenten. Wij hebben vast de leukste strandtenten in Nederland voor je uitgezocht! (meer…)

Lees meer

Bezienswaardigheden in Nederland: wat je echt gezien moet hebben!

Nederland is een vrij compact land waar veel bezienswaardigheden zijn en veel te doen is. Zo zijn er oude historische binnensteden, fraaie staaltjes van architectuur, een groot aantal musea die meer dan de moeite waard zijn en attracties (meer…)

Lees meer

Lekker uitwaaien op de wadden!

Voor strand hoef je niet naar het buitenland! Nederland heeft een prachtige kustlijn waar je kan uitwaaien, maar heb je al eens gedacht aan een vakantie op de Waddeneilanden? Een uniek stukje natuur waar veel te beleven en te zien valt. (meer…)

Lees meer