« Terug naar het overzicht

Een vakantie boeken naar het buitenland in deze tijd kan risico’s met zich meebrengen. Toch staat het vroegboekseizoen weer voor de deur. Een vakantie boeken naar Nederland kan hoogstwaarschijnlijk wel. Als je vroeg boekt voor 2021, kun je profiteren van leuke kortingen.

Om je een eindje op weg te helpen hebben wij hier een paar leuke vroegboek aanbiedingen voor je op een rijtje gezet. Ook heb je wanneer je nu al boekt nog ruime keuze in de mooiste bungalows en vakantieparken. Dus wacht niet te lang en profiteer van deze mooie kortingen!

Vroegboekkorting 2021

Roompot Vakanties – Tot wel 40% vroegboekkorting

Landal Greenparks – Profiteer van 20% korting op je zomervakantie

Center Parcs – tot 36% vroegboekkorting

Duinrell – Dagelijks 3 uur toegang tot het tikibad tijdens je verblijf

Hogenboom Vakantieparken – 10% vroegboekkorting

 

Tot wel 40% vroegboekkorting bij Roompot Vakanties

De vroegboekkorting van Roompot kan wel oplopen tot maar liefst 40%. Daarnaast heeft deze aanbieding nog veel meer voordelen, zo geldt deze korting ook in de vakantieperiodes en ben je verzekerd van een omboekgarantie. Dit houdt in dat je tot 30 dagen voor aankomst van Roompot park kunt ruilen of kiezen voor een grotere vakantiebungalow of andere vakantieperiode. Het omruilen van de vakantie zelf kost je niets extra’s, maar een andere periode of bestemming kan natuurlijk wel wat hoger uitvallen in prijs en Roompot verrekend dan het verschil. Deze vroegboekactie loopt nog tot en met 13 februari 2021.

Meer informatie

 

20% korting op je zomervakantie bij Landal

Op een selectie vakantieparken van Landal GreenParks ontvang je in de periode van 7 juli tot 1 september 2021 tot wel 20% korting op je vakantie. Deze mooie aanbieding geldt dus ook in de schoolvakanties!

Landal is de grootste vakantiepark aanbieder in Nederland met maar liefst 75 vakantieparken in Nederland, België, Oostenrijk en Zwitserland. Hier zit er zeker weten een tussen die voldoet aan je wensen!

Bekijk snel

 

Vroegboekkorting van Center Parcs

Bij Center Parcs ontvang je 20% vroegboekkorting wanneer je minimaal 6 maanden voor aankomst je bungalow boekt op een van de vakantieparken. Maar dat is nog niet alles! Voor de snelle beslissers heeft doet Center Parcs hier bovenop ook nog eens een ActiviteitenCadeau en mag je de voorkeursligging van je cottage aangeven.

Meer informatie

 

Elke dag 3 uur toegang tot het Tikibad

Ben je van plan om op vakantie te gaan in eigen land? Wanneer je voor 31 januari 2021 je Duingalow op Vakantiepark Duinrell boekt, krijg je er dagelijks 3 uur toegang tot het Tikibad bij tijdens je verblijf.

Meer informatie

 

Hogenboom Vakantieparken: 10% vroegboekkorting

Boek tot en met 12 februari je vakantie op een van de geselecteerde vakantieparken van Hogenboom en profiteer van 10% korting op je verblijf. Wanneer je deze vroegboekkorting met Jonge Gezinnen of 55+ korting combineert kan je korting wel op lopen tot zo’n 25%.

Bekijk aanbieding