« Terug naar het overzicht

voorjaarsvakantie

Voorjaarsvakantie 2021

De voorjaarsvakantie of krokusvakantie is een fijn moment om er even tussenuit te gaan. Naar het buitenland gaan in deze tijd is een risico. Het is nog onzeker hoe de voorjaarsvakantie van 2021 er precies uit gaat zien. Hoogstwaarschijnlijk kun je in Nederland wel op vakantie. De dagen worden elke dag alweer een stukje langer en de natuur komt langzaam weer tot bloei en met een beetje geluk zijn de temperaturen ook weer een stuk aangenamer. Begin het voorjaar goed en geniet van een fijn verblijf op een van de vele vakantieparken in Nederland of bij een van onze buurlanden. Geniet van een mooie bungalow met alles erop en eraan en stap even uit de  dagelijkse drukte. Bovendien zijn er volop leuke last minute voorjaarsvakantie aanbiedingen!

 

Geniet deze voorjaarsvakantie bij Landal Greenparks

Ga er lekker op uit en geniet van de natuur op een van de mooie vakantieparken van Landal. Wat gaat het worden, strand, bos, heide? Profiteer van wel 30% korting op je vakantie.  Boeken voor de voorjaarsvakantie 2021 tot maar liefst 35% korting op je verblijf.

Meer info & boeken

 

Last minute korting bij Center Parcs

Bij Center Parcs verblijf je deze voorjaarsvakantie al vanaf €279 voor drie nachten, vier dagen, voor een vier-persoons cottage inclusies alle bijkomende kosten. Daarnaast zijn er op de verschillende vakantieparken van Center Parcs deze voorjaarsvakantie diverse binnen- en buitenactiviteiten te doen voor jong en oud. Met de kleintjes kun je een kijkje nemen op de kinderboerderij en wie weet zijn er al wel kleine geitjes. Ook kun je natuurlijk een heerlijke duik nemen in een van de subtropische zwembaden en net doen of het al hoog zomer is! 😉

Meer info & boeken

 

Voorjaarsvakantie 2021 bij Roompot Vakanties

Ook bij Roompot Vakanties kun je genieten van een heerlijke vakantie. Boek een bungalow aan het strand, bijvoorbeeld bij Vakantiepark Kijkduin. Of ga je liever het bos in? Ontdek dan Bospark De Bikkels in het altijd gezellige Brabant.

Meer info & boeken