prijs 1370.77

personen 2-8

nachten 4

Zeer luxe en ruime villa voor 14 personen met privé wellness faciliteiten.

Geniet van een luxe vakantie in de Achterhoek in deze nieuwe en stijlvolle villa voor 14 personen. De buitendouche, sauna en jacuzzi in de tuin maken uw verblijf extra aangenaam.

Deze ruime villa is van alle denkbare luxe voorzien. Zo bevinden zich in de tuin een sauna, jacuzzi en buitendouche. Wellness faciliteiten, helemaal voor uzelf! De villa biedt voldoende ruimte voor een groep van 14 personen. Tevens zijn er twee huisdieren welkom.

De woonkamer is stijlvol ingericht met luxe meubilair in warme kleuren en een sfeerhaard. De eettafel en zithoek bieden beide ruimte voor het hele gezelschap. De open keuken is compleet ingericht en nodigt uit om heerlijke maaltijden te bereiden. Verder beschikt de villa over 7 slaapkamers, 3 badkamers, waarvan één badkamer een sunshower bevat, en 2 aparte toiletruimtes. De villa biedt daarnaast een smart TV, gratis wifi en vloerverwarming.

Rondom de villa bevinden zich meerdere plekken om heerlijk in de buitenlucht te relaxen. Vooral het zonnige terras op het zuiden is een fijne plek! Ook goed om te weten is dat er drie parkeerplaatsen aanwezig zijn bij de villa.

Boek nu