prijs 1298.77

personen 2-8

nachten 4

Luxe en groot vakantiehuis voor 12 personen, met eigen wellnessfaciliteiten in de tuin.

Voor een luxe wellness vakantie in de Achterhoek is deze Villa Superieur Wellness perfect. U beschikt namelijk over een eigen sauna, jacuzzi en buitendouche in uw tuin.

Deze royale villa is een heus paradijs voor wellness liefhebbers! In de tuin bevindt zich namelijk een sauna, jacuzzi en buitendouche. Helemaal voor uzelf. Een goed boek lezen in uw tuinset of heerlijk bubbelen in de jacuzzi, en dat midden in de Achterhoekse natuur!

Met maar liefst zes slaapkamers, verdeeld over twee verdiepingen, is de villa geschikt voor 12 personen. De slaapkamers beschikken over twee comfortabele eenpersoonsbedden. Het woongedeelte is uitermate modern en sfeervol ingericht. De eet- en zithoek zijn afgescheiden door een wand met een gezellige sfeerhaard. De grote eettafel biedt plaats aan het hele gezelschap: heerlijk smullen van de maaltijden die u kookt in de compleet ingerichte open keuken. Verder is de villa voorzien van twee badkamers, een extra toilet, twee parkeerplaatsen en natuurlijk gratis wifi.

Boek nu