prijs 208.65

personen 2

nachten 4

500 meter van de piste en het bikepark

Max. aantal personen: 2 Volwassene
Aantal slaapkamers: 0
Aantal badkamers: 1
Oppervlakte: 35 m2

Accommodatie
Deze studio beschikt over een woon-slaapkamer met open keuken. Hierin is een vaatwasser aanwezig. In de woonkamer is een bank en een heerlijk boxspringbed (1,80 x 2,00 m) te vinden. Een kinderbedje en kinderstoel zijn beschikbaar. 
Een FullHD LED Tv is beschikbaar. Een balkon op het zuiden zorgt voor een aangename plaats om te ontspannen. In de badkamer is een douche, wastafel en toilet te vinden.

Complex
Een verzorgde accommodatie op 5 minuten loopafstand tot begin van het skigebied en de wandelroutes. In de parkeergarage van het complex parkeert u veilig de auto. Bij uw boeking ontvangt u de Sauerland Card, waarmee u korting krijgt op activiteiten en bezienswaardigheden en gratis reist met bus en trein. 


Omgeving

Het complex ligt binnen loopafstand van de Erlebnisberg Kappe, de bobbaan, de zomerrodelbaan en het bikepark. In het centrum van Winterberg, eveneens op loopafstand, is een groot aanbod van winkels, supermarkten,boetiekjes, restaurants en cafés te vinden. In de omgeving van Winterberg is een groot aanbod van ontspanning, vrije tijdsmogelijkheden en activiteiten te vinden.

Boek nu