prijs 372.25

personen 8

nachten 4

Dichtbij pistes en bikepark


Aantal personen: 8
Aantal slaapkamers: 0
Aantal badkamers: 2 
Oppervlakte: 70 m2

Accommodatie

Een kleine, maar comfortabele studio die ruimte biedt aan 4 personen. De woon-slaapkamer is uitgerust met een tweepersoonsopklapbed en een slaapbank voor 2 personen. Een aparte keuken met koffiemachine en magnetron. In de badkamer is een douche, wastafel en wc te vinden. Samen met Fichtenweg 26-A5 is deze woning voor 8 personen te gebruiken. 

Complex

Een studio in een complex dat op 300 meter van de ingang van het skigebied ligt. Een parkeerplaats is achter het complex beschikbaar. Bij uw boeking ontvangt u de SauerlandCard, waarmee u gratis met de bus en trein kunt reizen en korting krijgt bij activiteiten en evenementen. 

Omgeving

In een rustige omgeving ligt dit complex. Op 5 minuten loopafstand tot Erlebnisberg Kappe, de bobbaan, het bikepark, de zomerrodelbaan en het klimbos. In het centrum van Winterberg is een groot aanbod van winkels, boetiekjes, restaurants en café.s.
In de directe omgeving van Winterberg is een diversiteit van ontspanning en vermaak. Denk aan zeilen, zwemmen, grotten te bezoeken en een vrijetijdspark. 

 

Boek nu