prijs 270.25

personen 4

nachten 4

Dichtbij de pistes en bikepark

Max. aantal personen : 4 + 1 kind (in campingbedje)
Aantal slaapkamers : 1
Aantal badkamers : 1
Oppervlakte : 62 m2

Beschrijving
De grote woonkamer bied volop ruimte en geeft toegang tot het balkon, gelegen op het zuiden. Tevens bevindt er zich een slaapsofa.  Daarnaast is er een slaapkamer met een tweepersoonsbed, eenpersoonsbed en een kinderbed. De badkamer biedt een douche, toilet en handdoekendroger. De compleet uitgeruste keuken heeft een vaatwasser, oven, kookplaat en koelkast. 

De appartementen 2 en 6 zijn gelijk qua grootte en inrichting. In de garderobe is een garderobe waar winter- en skikleding opgeborgen kan worden. Er is een garage waar ski’s en fietsen opgebogen kunnen worden. Er is een kinderstoel beschikbaar. Het appartement is rookvrij. Wlan beschikbaar.

Complex Alle appartementen in Haus Merian zijn geschikt voor families of groepen en met elkaar te combineren. Vele gasten boeken met meerdere families. Voor de kinderen is er een leuke speelkelder. Met de WinterbergCard Plus, die u bij boeking ontvangt, krijgt u korting bij attracties en evenementen.  

Omgeving De ingang tot het skigebied is dichtbij. Een groot aanbod van winkels, restaurants, cafés, bistro’s zijn in de omgeving te vinden. Dit ligt op ongeveer 15 minuten te voet. In de winter zijn 11 Skihütten geopend, waar het heerlijk eten en genieten is. U kunt het centrum ook bereiken met het gratis busvervoer. Wandelroutes starten direct voor de deur. 

 

 

Boek nu