prijs 282.25

personen 4

nachten 4

Dichtbij pistes en bikepark

Max. aantal personen : 4 + 1 kind (in campingbedje)
Aantal slaapkamers : 1
Aantal badkamers : 1
Oppervlakte : 62 m3

Appartement

Een compleet ingericht vakantie-appartement, wat in 2013 geheel gemoderniseerd is. De woonkamer biedt ruimte en een slaapmogelijkheid (slaapbank). Daarnaast is er een afgesloten slaapkamer met een tweepersoonsbed en een stapelbed. De kompleet uitgeruste keuken heeft een kookplaat, oven, vaatwasser en koelkast. Een kinderstoel kunt u gebruiken uit het trappenhuis. De badkamer beschikt over een douche en toilet. Vanuit de woonkamer betreedt u het terras, zonnig gelegen op het zuiden met tuinmeubels. In de garderobe is een garderobe waar winter- en skikleding opgeborgen kan worden. Er is een garage waar ski’s en fietsen opgebogen kunnen worden. Er is een kinderstoel beschikbaar. Het appartement is rook- en huisdiervrij. Wlan is beschikbaar.

Complex Alle appartementen in Haus Merian zijn geschikt voor families of groepen en met elkaar te combineren. Vele gasten boeken met meerdere families. Voor de kinderen is er een leuke speelkelder. Met de WinterbergCard Plus, die u bij boeking ontvangt, krijgt u korting bij attracties en evenementen.  

Omgeving De ingang tot het skigebied is dichtbij. Een groot aanbod van winkels, restaurants, cafés, bistro’s zijn in de omgeving te vinden. Dit ligt op ongeveer 15 minuten te voet. In de winter zijn 11 Skihütten geopend, waar het heerlijk eten en genieten is. U kunt het centrum ook bereiken met het gratis busvervoer. Wandelroutes starten direct voor de deur.

Boek nu