prijs 274.05

personen 4

nachten 4

Dichtbij de wandelroutes

Max. aantal personen: 4
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Oppervlakte: 71 m2

Accommodatie
Een sfeervol ingericht appartement voor 4 personen in een rustige omgeving. Het appartement beschikt over een sfeervolle woonkamer, aparte keuken met vaatwasser en oven. Er zijn 2 slaapkamers met een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden. In de badkamer bevindt zich een toilet en bad. Op de bovenverdieping is een 2e toilet met wastafel te vinden. 
Met de WinterbergCard, gratis bij uw boeking, krijgt u korting bij evenementen en attracties en gebruikt u gratis de bus en trein in Hochsauerland.

Complex

Een verzorgd appartement in familie-huis in een rustige woonomgeving, met een schitterend uitzicht op de omgeving. 

OmgevingWinterberg – Silbach is ideaal gesitueerd om te wandelen, fietsen en veel meer. De afstand tot het skigebied van Winterberg bedraagt ongeveer 8 km. De wandelroutes starten zo ongeveer voor de deur van het appartement. Der Rothaarsteig nodigt uit voor lange wandeltochten. Dit kan ook onder leiding van een gids. Informeer hiervoor bij de VVV in Silbach.

Er zijn diverse restaurants aanwezig. Op slechts een paar autominuten afstand is Winterberg te vinden met een uitgebreid aanbod van winkels, boetiekjes en restaurants. De gratis bus brengt u snel naar het centrum van Winterberg toe. In de directe omgeving zijn veel vrijetijdsactiviteiten te vinden, bijvoorbeeld zwemmen, zeilen en nog veel meer. 

Boek nu