« Terug naar het overzicht

subtropisch zwembad

Geniet van een heerlijk subtropisch zwembad op je vakantiepark!

Geniet van een vakantie op een van de vakantieparken met subtropisch zwembad. Het staat natuurlijk garant voor uren speelplezier voor de kinderen! Glijden van de waterglijbanen, op avontuur door de wildwaterbaan en springen voor de golven in het golfslagbad. Ook is er altijd wel gedacht aan de hele kleintjes met een lekker warm peuterbadje en speeltjes. En natuurlijk ook voor ons als volwassenen is het prima vertoeven, even baden in een kruidenbad of ontspannen in de sauna.

Alle vakantieparken van Center Parcs beschikken over zo’n fijn tropisch zwembad.  In deze zwembaden Aqua Mundo kun je heerlijk genieten van de de verschillende faciliteiten die deze tropische zwembaden te bieden hebben. Denk aan de wildwaterbaan, golfslagbad, koraalbaden en waterplayhouse. Bekijk snel de vakantieparken van Center Parcs

Ook op de vakantieparken Landal Het Vennenbos (Noord-Brabant) en Landal de Lommberbergen (Limburg) kun je je als zwemliefhebber uren vermaken! De kinderen zullen zich goed vermaken op de spectaculaire glijbanen, het Kids Jungle bad, de Lazy River wildwaterbaan en in het Golfslagbad. Bekijk snel de vakantieparken van Landal met subtropisch zwembad!