« Terug naar het overzicht

paasweekend

Jaaa Pasen komt er weer aan! Nog geen plannen, maar wil je er even lekker op uit tijdens het Paasweekend met het gezin, vrienden of familie? Wij hebben een paar leuke aanbiedingen voor je op een rijtje gezet.

Paaseieren zoeken, een uitgebreide Paasbrunch in de bungalow, lekker de natuur in, wat doe jij het liefst? Hier onder vind je een paar leuke aanbiedingen voor het lange Paasweekend.

Vier het Paasweekend bij Landal 

Met keuze uit meer dan 50 vakantieparken alleen al in Nederland biedt Landal volop keuze voor jouw ideale weekendje weg. Gezellig paasontbijt, daarna met de kids het bos in op zoek naar de paaseieren. Begint de lente bij jou ook altijd te kriebelen? Bekijk snel de Paasaanbiedingen van Landal nu tot wel 25% korting op je verblijf tijdens Pasen.

Ga op zoek naar de Paaseitjes bij Roompot Vakantieparken 

Ook Roompot Vakantieparken heeft hele leuke aanbiedingen tijdens het lekker lange Paasweekend. Kom genieten van een heerlijke tijd met elkaar, ga het bos in of kies voor een vakantiepark aan de kust waar je heerlijk kunt uitwaaien. Zelfs het Paasontbijt kan verzorgd worden in de bungalow. Bekijk gauw de leuke Paasaanbiedingen van Roompot.

Maak er een onvergetelijke Pasen van bij Center Parcs

Center Parcs is op z’n Paasbest tijdens het Paasweekend met leuke activiteiten op de vakantieparken. Zo kun je met Orry en de Paashaas op zoek naar paaseieren, worden er workshops Paaseieren schilderen georganiseerd en kun je genieten van een heerlijke Paasbrunch. Waar wacht je nog op? Ga snel naar de aanbiedingen van Center Parcs.