« Terug naar het overzicht

meivakantie

Geniet dit jaar van een heerlijke meivakantie in eigen land met het hele gezin. Met een beetje geluk zijn is de temperatuur alweer lekker aangenaam en kunnen we weer zonder jas naar buiten!

Meivakantie 2021

In zowel in het noorden, midden en zuiden van het land hebben de scholen dit jaar meivakantie van 1 tot en met 9 mei 2021. Hier onder hebben we een paar leuke meivakantie aanbiedingen voor je op een rijtje gezet.

Meivakantie bij Landal 

Bij Landal ontvang je nu tot wel 30% korting op je vakantie bij een van de vakantieparken. Ontdek bijvoorbeeld vakantiepark de Sluftervallei op Texel en geniet van lange wandelingen en spelletjes spelen op het strand. Ook een aanrader is vakantiepark Landal de Lommerbergen in Limburg. Bekijk snel alle meivakantie aanbiedingen bij Landal.

Meivakantie bij vakantiepark Beeke Bergen

Op vakantiepark Beekse Bergen beleef je wel een hele bijzonder vakantie. Ga met het hele gezin op Safari en ontdek Afrika in eigen land! Bekijk de aanbiedingen van vakantiepark Beekse Bergen.

Tropisch genieten bij Center Parcs in de meivakantie

Natuurlijk gaan we er gewoon vanuit dat het zonnetje schijnt en de lucht strakblauw is, maar mocht er onverwachts toch een buitje vallen in de meivakantie dan kun je bij Center Parcs tropisch genieten in een van de mooie Aqua Mundo zwembaden. Bekijk snel de meivakantie aanbiedingen van Center Parcs!