Vakantiebungalows.nl

32-pers. groepsaccommodatie De Schatberg geopend

 
07-06-2010

afbeelding

Op 3 juni is op Landal Domein De Schatberg de 32-persoons groeps-accommodatie ‘Lake View’ geopend. De openingshandeling werd verricht aan de vooravond van de ‘Special Olympics Nationale Spelen 2010’, de Nationale Spelen voor verstandelijk gehandicapten dat dit weekend plaatsvindt in Venlo. Tijdens dit evenement is het gehele bungalowpark, inclusief de nieuwe groepsaccommodatie, het onderkomen van de deelnemers.`

Groepsaccommodatie deluxe
De groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 32 personen, de grootste binnen het aanbod van Landal, en biedt een unieke combinatie van tien luxe 2- persoonsslaapkamers, drie appartementen voor vier personen, een grote woonkamer, een keuken, badkamer voor minder validen en een modern saunalandschap. De luxe 2-persoonsslaapkamers zijn vergelijkbaar met een 3-sterren hotelkamer. Alle kamers en appartementen beschikken over een eigen badkamer. De groepsaccommodatie is zo ingedeeld dat de slaapkamers en appartementen eventueel ook zelfstandig verhuurd kunnen worden.
De woning heeft een prachtige ligging aan het strand en ligt op korte afstand van de centrum-voorzieningen van het park, zoals de diverse zwembaden en restaurants.

Groeiende vraag
Ronald Hoppzak, General Manager van Landal Domein De Schatberg:  “We zijn continue op zoek naar nieuwe invalshoeken en mogelijkheden om ons park aantrekkelijk te houden voor een breed publiek.
De vraag naar grotere accommodaties is de laatste jaren sterk gegroeid. Een bungalowvakantie is sneller binnen bereik wanneer je de kosten kunt delen met anderen. Families kiezen minder vaak voor meerdere bungalows. De voorkeur gaat steeds meer uit naar één gezamenlijke woning. Dat heeft als voordeel dat er minder overlast is op het park. De familieleden hoeven zich immers niet steeds over het park te verplaatsen naar de ‘centrale feestbungalow' en alles blijft binnenshuis.”

Naast de nieuwe 32- persoons groepsaccommodatie beschikt De Schatberg op dit moment over vier twaalfpersoons- en zes tienpersoons woningen. De eerste categorie wordt binnenkort uitgebreid met nog eens twee woningen en de tweede categorie met nog vier woningen.

afbeelding

Special Olympics
Op 4, 5 en 6 juni vinden in Noord-Limburg de ‘Special Olympics Nationale Spelen 2010’ plaats voor mensen met een verstandelijke handicap, een evenement dat elke twee jaar plaatsvindt. Landal GreenParks is er trots op ruim 2.400 deelnemers, zowel sporters als begeleiders, te kunnen verwelkomen op drie van haar parken in Limburg: Landal Het Roekenbosch, Landal De Lommerbergen en Landal Domein de Schatberg.

Bron: Recreatiecentrum de Schatberg

Vorig bericht Volgende bericht
  Reserveer nu uw vakantiehuis bij Belvilla!